2013-07-05 @ 13:48:51 / Allmänt

hemma igen

HEY
Nu är jag hemma igen, efter ungefär 5 dagar på kollo.
Det var INTE ALLS som jag hade trott att det skulle va, fast jag har ju aldrig varit på kollo, bara sett en massa filmer om det hahaha.
Men i alla fall så åkte vi dit i måndags, sen så fick man reda på vilken stuga man skulle ha, jag, Hanna och 4 andra tjejer delade stuga och jag och Hanna fick ett eget rum.
Sen så var det lite fritt, man fick bada, paddla kanot och mycket annat. Jag och Hanna spelade ban golf, haha.
På måndags kvällen så grillade vi hamburgare.
I tisdags så var det nästan samma sak, vi hade mycket fritt men de 2 första dagarna hade jag och Hanna så humla tråkigt men i onsdags så började det bli lite roligare. Man kunde pyssla i "pysseltältet" som det hette och det gjorde jag och Hanna, vi gjorde många armband ( bild kommer senare ).
På tisdagskvällen så grillade vi korv.
Sen så varje dag så hade vi "kollo kamp" och mitt lag hette laffarna ( vet att det är konstigt men det var inte jag som kom på namnet ).
I onsdags så var det samma sak, igen, vi hade nästan bara fritt hela dan och man kunde göra vad man ville. På kvällen så gick vi upp i skogen och lagade Tacos och sedan åt vi det där, så gott ❤
På torsdags kvällen så var det disco, inte jätte kul men ändå lite. Jag och Hanna satt mest ute och drack cola :). De tjejerna som vi bodde med drog upp oss några gånger på dansgolvet så lite dansade vi, hahaa :)
Och sista dagen ( fredag, idag ) så kom ledarna och väckte oss klockan 8 ( som varje morgon ) och då skulle vi städa hela stugan, bädda sängarna, städa ute och se till att allt var rent. Det gick ändå ganska snabbt så innan föräldrarna kom och hämtade en så fick vi lite fritt. Vi fick också reda på resultaten i "kollo kampen" och mitt lag kom delad andra plats med Hannas lag som hette "Team Gurka" ( Ja, alla lagen hade konstiga namn ) .

Ja, det var i alla fall det, jag hade med mig mobilen men den laddade ur efter nån dag så har bara bilder på mobilen från dag 1 och 2, men Hanna hade med sig sin kamera så mer bilder kommer senare :)
Nu är jag så himla trött att jag kan somna.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo