2015-07-23 @ 00:50:24 / Allmänt

byter bloggportal

Har nu bestämt mig för att byta bloggportal till nouw. Ska i alla fall ha det ett tag och se hur det känns. Har importerat allting dit så alla inlägg finns kvar osv :) Hoppas att ni fortfarande vill läsa den ♥
Ni hittar bloggen här nu ----> http://nouw.com/photogiiiirl

2015-07-22 @ 15:13:08 / Allmänt

Madame Tussauds
Andra dagen så besökte vi som ville Madame Tussuads. Har varit i städer som har detta men har aldrig varit inne på något Madame Tussuads innan så detta var lite häftigt faktiskt. Det var dock väldigt jobbigt när det var fullt med folk och fick stå i kö i flera minuter innan man kunde ta en bild på någon kändis. Men men, sånt får man tåla hahha. 

Det fanns sjukt mycket kändisar där. Allt från musik stjärnor, skådespelare och idrottare till vetenskapsmän osv. Är glad att jag valde att följa med :). 

2015-07-20 @ 17:57:40 / Allmänt

London


Är nu hemma igen efter 3 fantastiska veckor på språkresa
Det är väldigt skönt att vara hemma om jag ska vara ärlig men såklart så kommer man att sakna allt och alla 

De 3 sista dagarna tillbringades i London och schemat var fullt hela tiden. Hann med både Madam Tuassauds, musikal, shopping och lite mera shopping hahha :). 
Vi både på ett litet hostel och vi var 9 st i varje rum. Rummen var väldigt smala men högt i tak och det fanns 3 stycken 3-vånings sängar. Det fanns heller inget badrum på rummen, men det fungerade ändå bra då man inte va så mycket på hostelet utan ute i själva staden :) 

Bilder ifrån madam Tuassauds kommer i ett annat inlägg :) 

2015-07-13 @ 16:53:57 / Allmänt

Bournemouth Ocenarium

Idag började dagen med skola igen. Hade dock inte lektioner som vanligt utan vi gjorde ett sluttest och sedan resten av tiden kollade vi på film. 
I mon är det redan sista dagen i skolan och då tror jag inte heller att det blir några "vanliga" lektioner. 

Efter skolan så åkte vi till Bournemouth Ocenarium, som ligger precis vid piren. Det var inte så jättemycket men det var ändå coolt att se:) Vi fick även se när hajarna blev matade och det var ju lite häftigt :). Nu är vi hemma och alla har börjat packa lite smått, nu är det bara 2 nätter kvar här i Bournemouth och sen åker vi till London 

Ikväll är det "sts world championship" och jag är med i team Kina

2015-07-11 @ 00:45:48 / resor

Christchurch

2015-07-09 @ 19:35:42 / resor

Bournemouth pier


Såhär ser det ut på stranden / vid piren här i bournemouth, så himla fint 

Dagarna går väldigt snabbt här nu känns det som, helt sjukt att man kommer att vara hemma nästa vecka. Men har i alla fall några dagar kvar här och sen London också ♥ 

Idag har vi haft lektioner och aktiviteter som vanligt och vi ska snart samlas inne i "centrum" igen. Ikväll är det "Hunt the leaders" som står på schemat. Vet inte riktigt vad det innebär men vi skulle i alla fall vara med flera grupper, italienare, danskar, finskar m fl.
I mon ska vi åka till Christchurch på morgonen, ha lektioner på eftermiddagen och sen är det sista student partyt i mon kväll. 

2015-07-05 @ 23:48:33 / Allmänt

StonehengeIdag besökte vi Stonehage. Vi åkte buss dit och det tog ca 1 och en halv timme. Även om vädret var ganska kallt och väldigt blåsigt så är jag glad att jag valde att följa med för det va ändå ganska häftigt att se :). 

I mon är det måndag och lektionerna börjar igen. Denna veckan har vi dom på eftermiddagen istället för på förmiddagen, och på Bournemouth Collage istället för Bournemouth University. Men hoppas att det blir lika bra som förra veckan ändå :). 

Nu ska vi snart gå och lägga oss då klockan är ganska mycket. Ska träffas klockan 9 i mon för aktiviteter. 

2015-07-05 @ 00:18:16 / resor

Bath

Idag så besökte vi Bath. En mysig stad som ligger ca 2 timmar iväg från Bournemouth. Flera grupper ifrån STS åkte tillsammans.
När vi väl kom dit så gick vi först och kollade på lite sevärdheter / historiska byggnader och sedan fick vi göra vad vi ville så jag och 3 andra tjejer gick runt och kollade lite i affärer osv. Hittade en väldigt fin tröja på Hollister:). 
När vi kom hem så bestämde sig jag, Hanna och Noomi ( tjejerna jag bor med ) att vi kunde ha en picnic i parken. Så vi gick in till Tesco ( en mataffär ) och köpte en massa gott och satt oss i parken med en kortlek, riktigt mysigt 
I mon ska vi till Stonehenge och förhoppningsvis så blir det intressent:)

2015-07-02 @ 18:20:47 / resor

vårt rum


Så här ser rummet ut som jag och Hanna delar i värdfamiljen. Riktigt fint faktiskt och det finns ganska mycket plats. Har också en byrå och en liten garderob som inte syns på bilden. 
Den tredje tjejen som bor här har ett eget rum.