2013-08-07 @ 20:43:00 / Allmänt

Italien

Sen så var vi ju i Italien i resten av semestern, typ 2 veckor och det var verkligen jättekul och jätte mysigt där. I bland kunde jag faktiskt tycka att det var för varmt.
Varje dag så gick vi alltid ner till stranden ( stranden var den finaste och största strand jag någonsin har sett ) och solade och badade i några timmar. Sen gick vi tillbaka till husvagnen och åt lite och hade siesta.
Sen på kvällarna var vi antingen i centrum där det var så sjukt mycket folk och åt ( jag åt typ pizza hela tiden, MWHEHE ) och kollade i affärer och sånt, eller så grillade vi på campingen.
Det var en sak som jag var lite rädd för ( HAHAHA ) inne i det stora centrumet ( det fanns ett litet och ett stort ) och det var att det fanns sådana gröna lasrar som man kunde få ögon skador av. De såldes där och i bland såg man några stycken som gick runt med en sån, men det var ju inget farligt eftersom de lyste inte en rätt in i ögonen, VILKEN TUR.

En konstig sak som jag ( och min familj ) lade märke till i Italien är att mat affärerna är skit trånga. I bland fick man klättra över en massa saker och man kunde knappt komma fram till kassan. Plus att det var så himla mycket folk i mat affärerna med, här är det ju gott om plats i mat affärerna.

Sen köpte jag också lite saker på semestern men det visar jag i ett annat inlägg.

Här kommer bilder på campingen ❤



Postat av: rebecka

härligt! superfina bilder också :)

Svar: Tack så mycket :)
Towa

2013-08-10 @ 15:16:57 / http://powderpink.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo