2013-08-06 @ 14:59:00 / Allmänt

Österrike

Efter natten i Tyskland så åkte vi vidare till Österrike och det var verkligen jättefint där! Det är precis så som man ser på filmer, berg överallt och typiska österrikiska hus.
Det kunde vara jätte varmt där också, precis som i Italien men oftast var det lite svalare och det var skönt ♥
En dag tänkte vi åka linbana upp till bergen men när vi kom dit så skulle de precis stänga och vi skulle inte hinna att åka upp och ner för det tog ca 50 minuter att åka upp. Det fanns en annan slags "bana" som man såg som låg bredvid och där hade det skett en olycka så det gjorde bara så att man inte vill åka. Vi tänkte åka nästa dag men då gjorde vi något annat.

Vi var också på "örnnästet" eller vad det hette, där Hitler bodde. Det var inte så spännande att se längre för de hade gjort om allt till en restaurang och café och sånt. Men utsikten därifrån var fantastisk! ♥ Där åt jag också en jätte god glass ♥♥

Vi var också ute och cyklade en kväll och det var så kul och mysigt och där behövde man inte oroa sig för grön laser som i Italien.



Postat av: Emilija Romaite - Träning&Hälsa

herregud vilka härliga bilder!

Jag har startat veckans blogg och det skulle vara awesome om du ville vara med! http://rromaites.blogg.se/2013/august/-veckans-blogg.html

Svar: Tack så mycket :D
Visst :D
Towa

2013-08-07 @ 11:54:21 / http://RRomaites.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo